ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΜΦΥΛΗΣ ΒΙΑΣ

12.00-16.00 @ ΑΒ Βασιλόπουλος (Λεωφ. Σπάτων 81, Γέρακας)

Το CSR Hellas, στο πλαίσιο του έργου CARVE, διοργανώνει ενημερωτικό εργαστήριο με θέμα «Οι επιχειρήσεις στον αγώνα κατά της έμφυλης βίας», τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 (12.00-16.00).

Το εργαστήριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Social Accountability (δεύτερο Έλληνα εταίρο του CARVE) και την ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία θα μας φιλοξενήσει στο αμφιθέατρο των κεντρικών της γραφείων (Λεωφ. Σπάτων 81, Γέρακας).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου CARVE, με σημαντικότερο τον Οδηγό Καλών Πρακτικών, ως πρακτικό εργαλείο στη διάθεση των επιχειρήσεων, προκειμένου να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα δοθεί η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, ενώ βασικό ζητούμενο αποτελεί η μεταφορά πρακτικών γνώσεων και εργαλείων σε όσους επιθυμούν να ταχθούν υπέρ της καταπολέμησης τέτοιων φαινομένων και αναζητούν τον κατάλληλο τρόπο.

Για την είσοδό σας στο χώρο, θα χρειαστεί να έχετε δηλώσει συμμετοχή εγκαίρως, έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2016.

Categories: SDG 5: Ισότητα των Φύλων, SDGs, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, Αρχή 1η: Σεβασμός Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, and ΝΕΑ CSR HELLAS.
Key Words: CARVE, CARVE Workshop, Έμφυλη βία, Ενδυνάμωση Θέσης Γυναικών, and Ισότητα των Φύλων.