12ο ΒΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ TITAN

Η Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ διοργανώνει την Παρασκευή 31/3/2017 στο εργοστάσιό της στη Θεσσαλονίκη (περιοχή Ευκαρπίας) το 12ο κατά σειρά «Βήμα του Μεταπτυχιακού Φοιτητή».

Το «Βήμα» είναι ένας θεσμός που δημιουργήθηκε το 2002 με την ευκαιρία συμπλήρωσης ενός αιώνα λειτουργίας της εταιρείας, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στην ενημέρωση των αυριανών στελεχών της οικονομίας για τις συνθήκες που επικρατούν στον κόσμο των επιχειρήσεων, αλλά και στη διεθνή αγορά. Στην εκδήλωση συμμετέχουν περισσότεροι από 100 φοιτητές μεταπτυχιακών προγραμμάτων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Anatolia College και το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.

Το θέμα της εκδήλωσης έχει τίτλο:

«Το σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας»

Στο α΄ μέρος της εκδήλωσης οι ομιλητές θα συζητήσουν με τους φοιτητές τις τάσεις, τις προκλήσεις καθώς και τις εμπειρίες τους από το χώρο που δραστηριοποιούνται και στο β΄ μέρος της εκδήλωσης θα συζητηθούν οι δεξιότητες που είναι απαραίτητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Επισυνάπτουμε το πρόγραμμα της εκδήλωσης και σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να παρευρεθείτε σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στην εκδήλωση με πούλμαν που θα διαθέσει η εταιρεία.

Το σημείο αναχώρησης των πούλμαν θα είναι από την οδό Μανώλη Ανδρόνικου στο πάρκινγκ του Αρχαιολογικού Μουσείου την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 9:00 π.μ.

Στις 15:30μ.μ τα πούλμαν θα επιστρέψουν στο πάρκινγκ του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 27/3/2017, αποστέλλοντας το ονοματεπώνυμό σας, στο ap@csrhellas.org, Άντα Παπασταμέλου, καθώς και αν θα χρειαστείτε μεταφορά με το πούλμαν της εταιρείας.

Categories: CSR News from Greece and ΝΕΑ CSR HELLAS.