ΜΚΟ ΔΕΣΜΟΣ

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός έχει ξεκινήσει εκστρατεία crowdfunding με τίτλο “GREECE WORKS!”, στην οποία μπορείτε να συνεισφέρετε ως εταιρεία, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής σας ευθύνης αλλά και της εμψύχωσης και σύσφιξης σχέσεων μεταξύ υπαλλήλων.

Στόχος της εκστρατείας “GREECE WORKS!” είναι να συγκεντρωθεί μέχρι το Μάιο το ποσό των 100.000$ για την περαιτέρω ενίσχυση του προγράμματος “Δεσμός για τους Νέους“, για το οποίο ο Δεσμός έχει ήδη εξασφαλίσει χρηματοδότηση 140.000€ από δωρεές του The Hellenic Initiative US (100.000$) και της VISA (50.000€). Μέσω του προγράμματος αυτού δημιουργούνται βιώσιμες θέσεις εργασίας σε κοινωφελείς οργανισμούς σε όλη τη χώρα, με σκοπό την καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας και τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Μπορείτε ως εταιρεία να στηρίξετε την εκστρατεία αυτή χρηματοδοτώντας μερικώς ή ολικώς μια ή και περισσότερες θέσεις εργασίας για το πρόγραμμα, ενεργοποιώντας και τους συνεργάτες και το προσωπικό σας. Στηρίζοντας την εκστρατεία “GREECE WORKS!” και ανάλογα με το ύψος της δωρεάς στην οποία θα προβείτε, συγκαταλέγεστε και στους συνεργάτες του Δεσμού και του προγράμματος “Δεσμός για τους Νέους”, απολαμβάνοντας τα αντίστοιχα ανταποδοτικά οφέλη.

Το πρόγραμμα “Δεσμός για τους Νέους” ξεκίνησε από την εκστρατεία του Greek Crowdfund, του Βρετανού Thom Feeney με τον οποίο ο Δεσμός συνεργάζεται και πάλι για την εκστρατεία “GREECE WORKS!”Η εκστρατεία αυτή θα φτάσει σε ​ δεκάδες​ χιλιάδες αποδέκτες σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσα από δημοσιότητα σε εγχώρια και διεθνή μέσα, digital επικοινωνία (ads, banners κλπ) αλλά και με direct promotion στους υποστηρικτές της πρώτης εκστρατείας του Greek Crowdfund και του Greek Bailout Fund, που αριθμούν σε πάνω από 100.000 άτομα από όλον τον κόσμο!

Προς πληρέστερη ενημέρωσή σας, εδώ θα βρείτε μια σχετική παρουσίαση και εδώ ένα βίντεο που παρουσιάζει με εικόνες την πραγματική διάσταση του προγράμματος!

Categories: ΝΕΑ CSR HELLAS.