ΙΣΤΟΡΙΚΟ CSR HELLAS

1994
null

Ευρωπαϊκη Διακηρυξη

Τον Μάιο του 1994 μια ομάδα Ευρωπαίων Επιχειρηματιών και Διευθυντών επιχειρήσεων υπέγραψε την “Ευρωπαϊκή Διακήρυξη των Επιχειρήσεων κατά του Κοινωνικού Αποκλεισμού“ με στόχο την ανεύρεση τρόπων για προαγωγή της κοινωνικής τους υπευθυνότητας.

1995
null

Ιδρυση Ευρωπαϊκου Δικτυου

Αποτέλεσμα αυτής της Διακήρυξης ήταν η δημιουργία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιχειρήσεων για την κοινωνική Συνοχή (EBNSC), το 1995. Ένας από τους βασικούς στόχους του Δικτύου αυτού ήταν η υποστήριξη δημιουργίας αντίστοιχων εθνικών Δικτύων.

1996
1999
null

Διακηρυξη Ελληνικου Δικτυου

Στέλεχος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιχειρήσεων για την Κοινωνική Συνοχή (EBNSC) ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη σύσταση αντίστοιχου εθνικού Δικτύου και στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώθηκε στο ΕΒΕΑ εκδήλωση με τη συμμετοχή των εκπροσώπων του EBNSC, 12 επιχειρήσεων και τριών συλλογικών φορέων (ΕΒΕΑ, ΣΕΒ και ΣΒΒΕ). Ακολούθησε η δημιουργία ολιγομελούς συντονιστικής επιτροπής για τη δημιουργία Ελληνικού Δικτύου.

2000
CSR HELLAS 2000
2002
null

Τροποποιηση Ονοματος Δικτυου

Τροποποίηση Καταστατικού για την αλλαγή ονόματος του Δικτύου από Ελληνικό Δίκτυο για την Ελληνική Συνοχή σε Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

2014
null

Προσθηκη Διακριτικου Τιτλου

Τροποποίηση Καταστατικού για προσθήκη του διακριτικού τίτλου CSR HELLAS, παράλληλα με τη διατήρηση της επωνυμίας, Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.