ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο 4ος ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!, ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!

Στη φωτογραφία: Οι νικητές του 3ου Φοιτητικού Διαγωνισμού στις Βρυξέλλες

4ος Φοιτητικός Διαγωνισμός ΕΚΕ

Περιγραφή Διαγωνισμού

Η δράση του CSR Hellas στην εκπαίδευση συνεχίζεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με τη διοργάνωση του Φοιτητικού Διαγωνισμού για την ΕΚΕ “Νίκος Αναλυτής”. Στο επίκεντρο του Φοιτητικού Διαγωνισμού είναι φέτος η μελέτη των Στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs -Sustainable Development Goals), οι οποίοι θεσπίστηκαν από τα Ηνωμένα Έθνη και αποτελούν την παγκόσμια δέσμευση των κρατών-μελών για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων.

Οι επιχειρήσεις είναι απαραίτητες για την επίτευξη των Στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) και οι δράσεις τους αποτελούν το κλειδί για την επιτυχία της πρωτοβουλίας, μέσω της υπεύθυνης επιχειρηματικής λειτουργίας, νέων μοντέλων επιχειρηματικότητας, επενδύσεων, τεχνολογιών και συνεργασιών.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η ευρύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των νέων, οι οποίοι καλούνται να συνεργαστούν σε ομάδες, να ερευνήσουν, να μάθουν, να μελετήσουν και να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις και προτάσεις σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Tο θέμα του Διαγωνισμού είναι:

«ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ & ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ»

◘  Πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να συμβάλουν στην επίτευξη των Στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) όπως αυτοί έχουν διατυπωθεί από τον ΟΗΕ;

◘  Γιατί η επίτευξη των Στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) αφορά και τους πολίτες;

◘  Τι προτείνετε να γίνει στην Ελλάδα;

Σε ποιους απευθύνεται:

Απευθύνεται σε ομάδες 3-4 φοιτητών/τριών, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, όλων των τμημάτων και σχολών της Ελλάδας.

Οι Όροι Συμμετοχής θα οριστικοποιηθούν σύντομα.

Επικοινωνία:

csr-na-contest@csrhellas.org, 210 33 87 422 (εσωτ.105). Υπεύθυνη έργου κ. Άντα Παπασταμέλου

Like us on Facebook
fb-06-small

Με τη Συνεργασία

Με τη Υποστήριξη

Διαδικασία Συμμετοχής στο Διαγωνισμό

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Kάνετε Εγγραφή στο Διαγωνισμό, συμπληρώνοντας την Αίτηση Συμμετοχής. Στη συνέχεια θα λάβετε ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, απ’ όπου θα μπορείτε να κατεβάστε και να αποθηκεύσετε το πρότυπο (template) εργασίας βάσει του οποίου μπορείτε να συντάξετε την εργασία σας. Το συγκεκριμένο είναι το σημαντικότερο εργαλείο για τη σύνταξη της εργασίας.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ!

ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο Διαγωνισμό αλλά δεν συμπληρώνετε ομάδα εργασίας που να αποτελείται από 3-4 άτομα;

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ!

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Για να ολοκληρώσετε τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό πρέπει να ανεβάσετε την εργασία σας, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα. Θα σας χρειαστεί ο μοναδικός αριθμός συμμετοχής σας.
1. Το αρχείο πρέπει να είναι σε μορφή .doc /. docx και να μην υπερβαίνει τα 5ΜΒ.
2.Η ονομασία του αρχείου πρέπει να είναι γραμμένη με λατινικούς χαρακτήρες και να έχει την παρακάτω μορφή: [Μοναδικός Αριθμός Συμμετοχής]_[Τίτλος εργασίας σας με λατινικούς χαρακτήρες].doc /.docx
3. Στην εργασία σας, αποφύγετε την αναφορά σε προσωπικά δεδομένα πχ το όνομά σας, το Πανεπιστήμιό σας κ.λπ.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ