ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2008

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

To CSR HELLAS οργάνωσε τον Ιούνιο του 2008 το πρώτο συνέδριο για την ΕΚΕ στην περιφέρεια και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, με τίτλο “Κοινωνικώς Επιχειρείν ’08 – Αξίες και Πρακτικές Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας”, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.).

Στόχος του ήταν η παρακίνηση και ενθάρρυνση όσο το δυνατόν περισσότερων επιχειρήσεων, ιδιαίτερα αυτών που λειτουργούν στη Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να υπερβούν τις ελάχιστες νομικές υποχρεώσεις τους και να ενεργοποιηθούν αποτελεσματικότερα υπέρ της κοινωνίας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Στο συνέδριο παρευρέθηκαν περισσότερα από 150 άτομα, που άκουσαν με ενδιαφέρον τις ομιλίες κυβερνητικών και επιχειρηματικών παραγόντων.

Παράλληλα με το συνέδριο, λειτουργούσε στην πλατεία Αριστοτέλους – που παραχωρήθηκε ειδικά από το Δήμο Θεσσαλονίκης – και ανοιχτή στο ευρύ κοινό έκθεση καλών πρακτικών ΕΚΕ που εφάρμοζαν εταιρείες-μέλη του CSR HELLAS. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότερα από 1500 άτομα.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΤΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

2008

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΚΑΛΥΨΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ