Γεφυρώνοντας το χάσμα δεξιοτήτων: Το πρόγραμμα GEFYRA

Περιγραφή

Το CSR HELLAS διοργανώνει ημερίδα την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017, για την παρουσίαση στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα του προγράμματος GEFYRA (Greek Enterprises For Youth Reinforcement Acceleration) που συνδέει τη πρωτοβουλία EP4Y (European pact 4 Youth) με το πρόγραμμα για τη μαθητεία (Eu talent).

Σκοπός της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση για το θέμα του χάσματος δεξιοτήτων, η παρουσίαση του προγράμματος και η δέσμευση των επιχειρήσεων για προσφορά  ποιοτικών θέσεων εργασίας στους 3 άξονες (μαθητεία, πρακτική άσκηση, επαγγελματική κατάρτιση).

Στο πρώτο από τα δύο panels της ημερίδας, εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της ελληνικής κυβέρνησης, του CSR Europe και του CSR HELLAS θα παρουσιάσουν πολιτικές και πρωτοβουλίες και θα ανταλλάξουν θέσεις και απόψεις σχετικά με την αντιμετώπιση του προβλήματος του χάσματος δεξιοτήτων και της ανεργίας των νέων.

Στο δεύτερο panel, θα παρουσιαστούν πρακτικές επιχειρήσεων, που υλοποιήθηκαν, στα πλαίσια του European Pact for Youth, για την αντιμετώπιση του παραπάνω προβλήματος και με βάση τις εμπειρίες των επωφελούμενων θα συζητηθούν οι προσδοκίες καθώς και τα αποτελέσματα των προγραμμάτων αυτών με σκοπό να προκύψουν συμπεράσματα για τη ποιοτική αναβάθμιση των πρωτοβουλιών που θα υλοποιηθούν στα πλαίσια του GEFYRA.

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση της 13 Νοεμβρίου 2017, παρακαλούμε κάνετε κλικ στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

https://www.eventora.com/el/Events/GEFYRA.

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.csrhellas.net/initiative/init-gefyra/

Δείτε τα videos της εκδήλωσης εδώ:

http://www.blod.gr/lectures/Pages/viewevent.aspx?EventID=755

Διοργανωτής

CSR HELLAS

Πληροφορίες

Αθανασία Καραμέρου
ath@csrhellas.org
2103387422 (108)

'Εναρξη

13/11/2017
9:00 am

Λήξη

Monday, 13/11/2017
2:30 pm

Τοποθεσία

Categories: SDG 4: Ποιοτική Εκπαίδευση, SDG 8: Αξιοπρεπής Εργασία και Οικονομική Ανάπτυξη, and ΝΕΑ CSR HELLAS.
Key Words: EUTalent, Gefyra, PACT FOR YOUTH, Αξιοπρεπής Απασχόληση, Αξιοπρεπής Εργασία & Οικονομική Ανάπτυξη, and Απόκτηση Εργασιακής Εμπειρίας.