ΔΩΡΕΑ ΦΟΡΗΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ KPMG

Ημερομηνία Σύνταξης: 22/03/2017

Χαμόγελα χαράς μοίρασε η KPMG σε μαθητές, δασκάλους και γονείς δημόσιων δημοτικών σχολείων της Αττικής δωρίζοντας φορητούς υπολογιστές.

Οι 30 ηλεκτρονικοί υπολογιστές μοιράστηκαν σε δημοτικά σχολεία στις περιοχές της Αγίας Παρασκευής (περιοχή που δραστηριοποιείται η εταιρεία), Αρτέμιδα, Καλύβια και Φιλοθέη με σκοπό να συμπληρωθούν οι ανάγκες των σχολείων σε εξοπλισμό για το μάθημα της πληροφορικής.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ανάπτυξης της δια βίου εκπαίδευσης, ενός από τους πυλώνες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της KPMG.

Η κ. Σιάνα Κυριάκου, Partner, Chief Operating Officer  της KPMG δήλωσε «Μέσα από αυτή την ενέργεια είχαμε την ευκαιρία να στηρίξουμε το έργο των εκπαιδευτικών οι οποίοι εν μέσω κρίσης καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό επίπεδο εκπαίδευσης στους μαθητές. Τα παιδιά αποτελούν το μέλλον της κοινωνίας μας και ισχυρό κίνητρο για να δρούμε με ευθύνη και συνέπεια στις κοινότητες που λειτουργούμε».

Φώτο λεζάντας: Στιγμιότυπο από τη δωρεά των υπολογιστών. Εκπρόσωποι της KPMG με τον Δήμαρχο Σαρωνικού, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και με τον Προέδρο της Ένωσης Γονέων

Categories: Κοινωνία, ΜΕΛΗ, and ΝΕΑ ΕΚΕ Ελλάδος.
Key Words: Δια βίου μάθηση.
Οργανισμός: KPMG ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΕ.