N_M-VARIO

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των επαγγελματικών προϊόντων αντιπροσωπεύοντας κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους  και παρέχοντας καινοτόμες και ποιοτικές συνολικές λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας σε ποικίλους επαγγελματικούς κλάδους, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, Catering, χώρους υγείας, συνεργεία καθαρισμού, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εμπορικές επιχειρήσεις, βιομηχανίες κ.ά. Συνδυάζουμε την αποτελεσματικότητα της κεντρικής διαχείρισης με την τοπική υποστήριξη, μέσω του εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών μας, προσφέροντας σας άμεσα την κατάλληλη λύση.

Με μία ευρεία γκάμα προϊόντων κορυφαίας ποιότητας των πιο αναγνωρισμένων brands διεθνώς  (Tork, Vileda Professional, Kimberly Clark Professional, Duni, Rubbermaid, Papernet, Deiss, Deb-Stoko, GFL, Solo, Depa, Plus Pack, Wrap Film, Clean & Clever) καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας με καινοτόμο και λειτουργικό τρόπο. Έτσι, ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επαγγελματικού χώρου, με συνολικές λύσεις από μια ευρεία γκάμα προϊόντων μπάνιου, χαρτιών και πανιών καθαρισμού, απορρυπαντικών, εργαλείων καθαρισμού, διαχείρισης απορριμμάτων, αναλωσίμων catering, ειδών ατομικής προστασίας καθώς και hotel amenities.

Παράλληλα, και ως μέλος της Inpacs, μπορούμε να εξυπηρετούμε αποτελεσματικά εθνικούς και διεθνείς πελάτες. Η Inpacs αποτελείται από την κορυφαία σε κάθε χώρα εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων επαγγελματικών χώρων και εξυπηρετεί περισσότερους από 400 κλάδους με πάνω από 12.000 προϊόντα. Επιπλέον, μέσω της συνεργασίας της με το δίκτυο NETWORK®, αποτελούν το μεγαλύτερο διεθνή οργανισμό διανομής επαγγελματικών προϊόντων.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Όραμα μας είναι να δημιουργούμε επιπλέον αξία για τους Πελάτες μας, τους Ανθρώπους μας και την Κοινωνία.

Για τη Vario, η εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί στρατηγική επιλογή. ‘Έτσι επενδύουμε διαρκώς στο περιβάλλον, στην κοινωνία, στην αγορά και στους ανθρώπους μας. Καλλιεργούμε μια επιχειρηματική ηθική που διαπνέει όλες τις δραστηριότητες μας, από την εκπαίδευση του προσωπικού μας, έως τις σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας και την ανταπόδοσή μας στην κοινωνία. Εφαρμόζουμε βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές και υιοθετούμε τις αρχές της πράσινης επιχειρηματικότητας.

Το έργο της εταιρίας μας όσο αφορά τις δράσεις ΕΚΕ μπορεί να συνοψιστεί στους παρακάτω τομείς:

Περιβάλλον: ανακυκλώνουμε χαρτί, μπαταρίες, συσκευές δοσομέτρησης, αντικαταστήσαμε όλους τους λαμπτήρες με ενεργειακά οικονομικούς και όλα τα κλιματιστικά μας με νέα ενεργειακής κλάσης ΑΑΑ για να μειώσουμε στο μέτρο που μας αναλογεί το αποτύπωμά μας στο περιβάλλον

Κοινωνία: συνεργαζόμαστε με την ΜΚΟ Praksis και παρέχουμε υλικά προσωπικής υγιεινής και χαρτικά καθαρισμού, στο κέντρο υποδοχής αστέγων και στο πολυιατρείο Αθηνών. Προσφέρουμε προϊόντα της εταιρείας και είδη καθημερινής ανάγκης στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα με τη συμμετοχή και των εργαζομένων

Αγορά: Έχουμε δημιουργήσει το θεσμό School for Business και προσφέρουμε στους συνεργάτες μας εκπαίδευση σε επιχειρηματικά θέματα ώστε να βελτιώνουν την εικόνα της επιχείρησης τους και να αναπτύσσονται με υγιή και επικερδή τρόπο

Εργαζόμενοι: η ιδιωτική ασφάλιση, το επίδομα βρεφονηπιακού σταθμού, το επίδομα σχολικού υλικού, τα δώρα γάμου και γέννησης, η οικονομική στήριξη, τα δωρεάν προϊόντα της εταιρίας, η συνεχής εκπαίδευση, τα εκπαιδευτικά ταξίδια είναι μερικές από τις παροχές της Vario προς τους εργαζομένους της.

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ

ΑΘΗΝΑ ΦΛΕΜΟΤΟΜΟΥ

Logistics Manager

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

A-Z: V_v.
Γεωγ.Περιοχές: 2.Αττική.
Ετ.Μορφή: A.E..
Κλάδος: Εμπορία Επαγγελματικών Προϊόντων.
Οργανισμός: VARIO.
Τύποι Μελών: ΚΥΡΙΑ ΜΕΛΗ.